RREGJISTRIME KURSI DHE PUNËSIMI

KURSANTË

Rregjistrohu në kursin e kontabilitetit

PUNËKËRKUES

Rregjistrohu për vende te lira pune
CV

PUNËOFRUES

Dërgo vëndin e lirë të punës

KURSET E FORMIMIT PROFESIONALE QË OFROJMË

KURSET E FORMIMIT PROFESIONALE QË OFROJMË

VLERËSIMET E KURSANTËVE

SHERBIMET QË OFROJMË

VENDE TË LIRA PUNE

ABONOHU NË
NEWSLETTER

28+

Vite eksperiencë

5+

Shërbime profesionale

12+

Kurse formimi profesional

100%

Klient të kënaqur

250+

Biznese

85.300

Ndjekes ne Facebook

GALERIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *