Mirësevini në Finance Partner

Përshëndetje !

Ne jemi Finance Partner : Qendër kursesh e liçensuarë në QKL me nr liçence LN 373 e njohur nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë për ofrimin e kurseve praktike profesionale kontabiliteti, programe financiare, trajnime marketingu, trajnime juridike.

Veprimtaria jonë konsiston në trajnimin praktik të burimeve njerëzore me synim  ndërmjetësimin dhe rekrutimin e tyre te bizneset ekzistuese dhe te reja që kërkojnë të punësojnë staf të aftë profesionalisht për të përmirsuare poziten e tyre konkuruese të tregut që ndodhen si dhe të planifikojnë një progres të qëndrueshëm në të ardhmen. Departamenti ynë i burimeve njerëzore rekomandon studentët tanë tek punëdhënësit të cilët kërkojnë të punesojne kursante në pozicione të caktuara pune si ekonomistë, menaxherë  marketingu, juristë, informaticientë etj.

Lexoni më shumë duke klikuar këtu.