Qëllimi jonë është trajnimi i studentëve me sa më shumë praktikë pune, duke shërbyer me përkushtim dhe mirsjellje.

Finance - Partner eshte e Licensuar ne QKL ME NR LICENSE: LN - 8373 per ofrimin e kurseve profesionale " Praktik Kontabiliteti Intensive, Programeve Infomatike Financiare, Kurse Profesionale ne fushen e Marketingut dhe Trajnime Juridike ''

Praktikë Kontabiliteti

Kurs praktikë kontabiliteti i liçensuare nga Ministria e Mirqënies Sociale dhe Rinisë. Kursantët  çertifikohen ”EKONOMIST – KONTABEL Profesionist” në...

Programe Financiare

Kurse për programet financiare: Financë 5. Kontabiliteti alpha web. Bilanci online. Programi financë 5: Kursi zhvillohet me programin origjinal financë...

Kurse Marketingu

Trajnime marketingu të njohura nga ministria e mirqënies sociale dhe rinisë I.  Lidershipi II. Mardhënie me publikun III.Marketingu në...

Kurse Juridike.

Trajnime juridike, të njohura nga ministria e mirqënies sociale dhe rinisë.  I.Të drejtat e njeriut II.Legjislacioni mjeksor III.Mbrojtja e...

Shërbim Kontabiliteti

Shërbim kontabiliteti i miratuarë dhe ekspertize fiskale. Mbajtje të kontabilitetit të bizneseve Deklarime online Llogaritja e T.V.SH-së, sigurime, TAPI,...

Partner Punësim

Partner Punësim. Departamenti ynë i  rekrutimit me anë të ndërmjetësimit rekomandon studentët tanë tek  bashkëpunëtorët dhe bizneset në rastet...

Vizioni i Finance Partner është që të sigurojë ne vazhdimesi udhrrefyesin me te mire dhe cilesor te rruges se suksesit per çdo kompani dhe individ në lidhje me karrierën dhe biznesin e tyre qe nga fillimi deri ne fund.

Ne kemi për qëllim te bejme te mundur arritjen me te larte te kenaqesise se klientit dhe kete duam ta realizome me perkushtim , mirsjellje , korrektese, dashamiresi, argetim, krenari indivuduale dhe shpirtin e kompanise.

25

Vite Eksperience

2350

Biznese te kenaqur

5600

Studente te trajnuar

  • Pas identifikimit të disa çështje të mëdha në tregun aktual të punës, si rezultat i mungesës te asaj cfarë kërkohet nga nje punëdhënës dhe cfarë ofrohet nga një punëmarrës veçanërisht probleme te hasura tek te diplomuarit e rinj dhe jo vetem tek te rinjte, kemi themeluar Partner Punesim , e cila është një platformë unike për trajnime praktike dhe rekrutime.

    Partner Punesim

    CEO Founder
  • Qëllimi ynë është për të trajnuar studentët me sa më shumë praktike pune. Departamenti ynë i rekrutimit rekomandon studentët tanë tek bashkëpunëtorët që në kemi te cilët kërkojnë të rekrutojnë punonjës ne pozicione të caktuara pune si ekonomistë, menaxher marketingu, jurist, informaticiente etj. Përmes kurseve tona profesionale praktike ndër vite kemi ndihmuar mbi 5600 studentë duke i përgatitur profesionalisht të punësohen në një kohe të shpejt në kompani të ndryshme.

    Finance Partner

    CEO Founder

Mbi Sherbimet

Konsulence mbi Sherbimin Financiar .
Konsulence mbi veprimtarite e Bizneseve , Bankave dhe Organizatave
Konsulence Marketingu
Konsulence Juridike
Agjensi Punesimi
Agjensi Imobiliare

Na kontaktoni per nje konsulte ne lidhje me Biznesin tuaj

Finance Partner gjithmon e gatshme për të shërbyer në çdo nivel për të ndihmuar ju dhe bizneset tuaja për të ndërtuar një karrierë të suksesshme ose organizatë fitimprurëse.

Artikujt me te rinj

Follow by Email
Facebook
Facebook